Ontdek de magie van de herfst OUD

2023-09-13 21:43
13 - 22 OKTOBER

ontdek de magie van de herfst

Bij Wonder Woods weten we dat de magie van kamperen niet eindigt met de zomerzon. Kom tijdens de herfstvakantie overnachten op ons terrein en geniet van de sauna, het kampvuur en vele herfstactiviteiten. 

Days
Hours
Minutes
Seconds

Overnachten

Als je voor de échte herfstervaring wil gaan, dan blijf je op ons terrein slapen. Je boekt in de herfstvakantie (13-22 oktober) vanaf 2 nachten een trekkershut of belltent met eigen kacheltje. En voor de die hard kampeerders hebben we ook een aantal camper- en tentplekken beschikbaar. 

Een bell-tent, trekkershut of kampeerplek boeken kan gewoon via onze boekingsmodule.

 

Het terrein

Op Wonder Woods laten we ons volledig leiden door wat de verschillende seizoenen te bieden hebben en dus zal ons terrein in de magische herfstsferen worden omgetoverd. Je maakt gebruik van het hele terrein, dat is inclusief gezellige buitenkeuken en overdekte zitplekjes met heaters. Overdag kun je terecht in ons knusse boscafé voor een hapje en een drankje.
 

Slapen in je eigen trekkershut of bell tent. Even opwarmen in de sauna. Samen koken op de vuurschaal. Wegdromen bij het kampvuur. Verken de natuur tijdens een wildplukwandeling of neem de mountainbike mee. Hout hakken in het bos of je eigen herfstolie maken. Ontdek het seizoen tijdens de herfstvakantie op Wonder Woods.

Sauna & Stookhout

Je overnachting is inclusief gebruik van de (gloednieuwe) sauna, het dompelbad en genoeg hout om mee te stoken.

Activiteiten

Een storynight of luisterconcert bij het kampvuur, een wildplukwandeling of
workshop ‘Herfstolie maken’. Ons programma is gevuld met herfst ervaringen waar jij als gast van de camping gratis aan mee mag doen of korting op krijgt. Wil je niet komen slapen maar wel graag mee doen aan één van de leuke activiteiten? Je bent welkom! 
 
13 - 22 OKTOBER

onze agenda - vol met herfstervaringen

Tijdens de herfstvakantie hebben we op Wonder Woods een volle agenda met activiteiten. Kom overnachten in warme sferen of neem deel aan een van onze herfstervaringen.