Belltent aan de bosrand

2024-05-14 13:45

Bell tent aan de bosrand

Bell tent aan de bosrand

 

Onze bell tenten zijn mooie ruime tenten, ieder voorzien van een comfortabel bed, een fijn zitje en een warme inrichting. Buiten staat op je eigen veranda een bankje ter beschikking en er zijn voldoende stroompunten bij de tent aanwezig. Bij aankomst is het bed voor je opgemaakt en het verblijf is inclusief eindschoonmaak. Jij hoeft alleen maar te genieten. 

Je slaapt in de Korenbloem, de Kastanje of de Varen – iedere tent met een eigen karakter. 

Gemeenschappelijk sanitair

Het gemeenschappelijke sanitairgebouw ligt ongeveer 50 meter bij de bell tent vandaan. Het luxe gebouw bestaat uit drie badkamers met ieder een eigen douche, wastafel en toilet. 
 

Buitenkeuken

Koken doe je in onze gezellige buitenkeuken. Hier zijn alle basisvoorzieningen aanwezig om je ontbijt, lunch of avondeten te maken. Servies, bestek, pannetjes, een waterkoker, koffiezetapparaat, kookplaat, koelkast – we’ve got you covered. 
 

Stretchtent

Je zelf gemaakte maaltje kun je vervolgens lekker opeten aan één van de picknickbanken of je kunt onder de stretchtent zitten. Heb je geen zin om zelf iets te maken? Dan kan je plaatsnemen bij het aangrenzende Boscafé van Moorsel (kijk op de website voor de openingstijden).
 

Optioneel bij te boeken

  • Handdoekpakket
  • Krat stookhout