Trekkershut de Bosuil

2024-05-14 14:22

Trekkershut - de Bosuil

Trekkershut - de Bosuil

De Bosuil is één van de bijzondere accommodaties op het Wonder Woods terrein. Slaap je in de Bosuil, dan slaap je tussen de bomen – onder een deken van fluisterende bladeren – omringd door rust en comfort.

Welkom in onze houten trekkershut, waar eenvoud en warmte samenkomen. De hut is primitief maar sfeervol ingericht met binnen een opgemaakt tweepersoonsbed, een houten bankje, genoeg opbergruimte en een koffiezetapparaat. Buiten geniet je van je eigen veranda inclusief twee fijne zitjes. De Bosuil ligt op ons prachtige Wonder Woods terrein, waar je als gast volledig gebruik van mag maken.

Gemeenschappelijk sanitair

Het gemeenschappelijke sanitair gebouw ligt ongeveer 50 meter bij de trekkershut vandaan. Het luxe gebouw bestaat uit drie ruimtes met ieder een eigen douche, wastafel en toilet. 
 

Buitenkeuken

Koken doe je in onze gezellige buitenkeuken. Hier zijn alle basisvoorzieningen aanwezig om je ontbijt, lunch of avondeten te maken. Servies, bestek, pannetjes, een waterkoker, koffiezetapparaat, kookplaat, koelkast – we’ve got you covered. 
 

Stretchtent

Je zelf gemaakte maaltje kun je vervolgens lekker opeten aan één van de picknickbanken of je kunt onder de stretchtent zitten. Heb je geen zin om zelf iets te maken? Dan kan je plaatsnemen bij het aangrenzende boscafé van Moorsel (kijk op de website voor de openingstijden).
 

Optioneel bij te boeken

  • Handdoekpakket
  • Krat stookhout