Cabin de Boswachter

2024-05-14 13:43

Brainstormcabin
de Boswachter

Brainstormcabin
de Boswachter

 

Ken je dat gevoel? Dat je TO-DO lijst maar door blijft gaan. Je wil zo graag even de tijd om na te denken en te voelen. Terug naar de kern of met volle focus werken aan je doelstellingen. 

Stel je voor? Dat je in alle rust en focus 1 of meerdere dagen zou kunnen werken aan dat wat voor jou belangrijk is! Brainstormen over je missie, dat boek schrijven, een nieuwe strategie bepalen of eindelijk eens stil staan bij hoe jij je leven en werk wil indelen.

Wat levert het je op? Jezelf even terugtrekken en je omgeving veranderen kan enorm helpen in het vinden van inspiratie. Juist in die stilte. En laat de natuur daar nou een prachtig voorbeeld voor zijn. Ook de natuur heeft haar cyclus van zaaien, groeien, bloeien en oogsten. En welke plek is nu beter om die zaadjes te planten? JUIST. Aan de bosrand. Ingericht zodat jij heerlijk kunt werken op een plek vol inspiratie.  

Side notes Iedereen is welkom, ook om gewoon even te ontspannen, een lekker nachtje weg –  alleen of met je lievelingsmens.

Gemeenschappelijk sanitair

Het gemeenschappelijke sanitair gebouw ligt ongeveer 50 meter bij de trekkershut vandaan. Het luxe gebouw bestaat uit drie ruimtes met ieder een eigen douche, wastafel en toilet. 
 

Buitenkeuken

Koken doe je in onze gezellige buitenkeuken. Hier zijn alle basisvoorzieningen aanwezig om je ontbijt, lunch of avondeten te maken. Servies, bestek, pannetjes, een waterkoker, koffiezetapparaat, kookplaat, koelkast – we’ve got you covered. 
 

Stretchtent

Je zelf gemaakte maaltje kun je vervolgens lekker opeten aan één van de picknickbanken of je kunt onder de stretchtent zitten. Heb je geen zin om zelf iets te maken? Dan kan je plaatsnemen bij het aangrenzende boscafé van Moorsel (kijk op de website voor de openingstijden).
 

Optioneel bij te boeken

  • Handdoekpakket
  • Krat stookhout