Agenda

2024-04-05 14:01

onze verwonderende agenda

Samen leren. Samen groeien. Samen genieten. Regelmatig organiseren we op Wonder Woods een leerzame middag, een gezellige avond of een waardevolle dag. Het liefst een event dat bijdraagt aan een leven in balans, iets wat je dichter bij jezelf of bij de natuur brengt. Maar soms, soms gewoon voor de gezelligheid.

Voel je welkom!

waardevol & leerzaam

Workshop Composteren

Groente-, fruit-, koffie- en tuinafval kun je in de gft-bak doen, maar je kunt het ook zelf composteren. Doe je dit op de juiste manier, dan bespaar je energie en verklein je de afvalberg. Daarnaast creëer je meteen je eigen bodem verbeteraar. WIN - WIN - WIN!

 

Waar & Wanneer?

  • 6 april van 10:00 – 16:00
  • Moorsel 1, Lierop
  • Dagprijs: €35,-
  • Incl. gezonde vega lunch en drankjes tussendoor

Tijdens deze dag duiken we diep in de wereld van composteren. Je leert over verschillende methodes, de voordelen voor het milieu en hoe je thuis eenvoudig je eigen composthoop kunt starten. Deze workshop is voor iedereen die zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen. Siemen Cox deelt zijn uitgebreide kennis en passie voor composteren, waardoor je geïnspireerd raakt om zelf aan de slag te gaan. Een dag die draait om bewustwording van hoe we onze impact op de planeet kunnen verminderen. Iets waar Wonder Woods volledig achter staat! 

Door wie? Siemen Cox is schrijver, ondernemer en inspirerende spreker. Hij startte rotterzwam en was initiatiefnemer van BlueCity. In 2021 begon hij Compostandig omdat composteren zijn eerste liefde is op het gebied van duurzaamheid.

Aanmelden? Goed idee! Dat kan via info@wonder-woods.nl 

Een kickstart nodig
voor al je nieuwe doelen?
Check in!

coworking in de natuur

Freelance Boshotel #4

Stap een paar dagen in volle focus, omringd door mede-freelancers, ondernemers en creatievelingen, terwijl je werkt aan je eigen taken en doelen. 

 

Waar & Wanneer?

  • 25 tot 27 juni
  • Moorsel 1, Lierop
  • Totaalprijs: 225,- 

Wij weten wat onze verwonderende omgeving en de magische bossen met je inspiratie, focus en creativiteit doen. Dat delen we graag tijdens het POP-UP Boshotel – drie coworking dagen in de natuur gericht op werken vanuit FLOW. 

Je verblijft in je eigen slaapkamer met badkamer en mag gebruik maken van ons hele terrein vol werk- en inspiratieplekken. Iedere ochtend start je (optioneel) met een dagstart (combinatie van ontspannen & inspannen) en een heerlijke luxe ontbijtbuffet. Het wordt alweer de vierde editie van dit succesvolle concept en we hebben nog drie plekjes vrij!