Camperplaats

2024-05-14 14:22

Natuur Camper & Tentplaats

Natuur camperplaats

Op het grasveld van ons terrein hebben wij plek gemaakt voor een aantal campers. Je mag gebruik maken van alle buitenzitjes, de vuurschalen, de buitenkeuken, het sanitairgebouw, de sauna en de rest van ons fijne veld. Wees welkom! 

TENTPLEKKEN: Natuurlijk is het ook mogelijk om je tentje bij ons op te zetten! Dit zijn dezelfde kosten (en plekken) als het boeken van een camperplek. Laat je in de beschrijving even weten dat je met een tent komt?

 

Gemeenschappelijk sanitair

Het gemeenschappelijke sanitairgebouw ligt ongeveer 50 meter bij de bell tent vandaan. Het luxe gebouw bestaat uit drie ruimtes met ieder een eigen douche, wastafel en toilet. 
 

Buitenkeuken

Koken doe je in onze gezellige buitenkeuken. Hier zijn alle basisvoorzieningen aanwezig om je ontbijt, lunch of avondeten te maken. Servies, bestek, pannetjes, een waterkoker, koffiezetapparaat, kookplaat, koelkast – we’ve got you covered. 
 

Stretchtent

Je zelf gemaakte maaltje kun je vervolgens lekker opeten aan één van de picknickbanken of je kunt onder de stretchtent zitten. Heb je geen zin om zelf iets te maken? Dan kan je plaatsnemen bij het aangrenzende boscafé van Moorsel (kijk op de website voor de openingstijden).
 

Optioneel bij te boeken

  • Handdoekpakket
  • Krat stookhout