ZAKELIJK

2024-05-14 11:39

Zakelijk verblijven

Wonder Woods is een broedplaats voor nieuwe ideeën. Een plek waar je geïnspireerd wordt om te werken en leven in balans. Samen met je team stap je in rust en creëer je helderheid voor de toekomst. Wij bieden verschillende mogelijkheden om met je team zowel binnen als buiten samen te komen.
Bijvoorbeeld in onze luxe woonboerderij of onze accommodatie waar je letterlijk zo samen de bossen in loopt tijdens je break.

Ruimte voor inspiratie en creatie

Vergaderen, brainstormen, inspireren, sparren en delen. Ideeën uitwerken, elkaar beter leren kennen en verdiepen. Wij bieden verschillende mogelijkheden om (met je team) samen te komen. Komen jullie voor 1 dag of meerdere dagen? Er is veel mogelijk binnen Wonder Woods. Slapen kan in één van onze accommodaties of combineer jullie verblijf samen met onze glamping spots op het kampeerterrein. 

Wil je iets iets organiseren bij ons? Zoals een workshop, een retraite of een training? Deel je plannen of ideeën met ons via info@wonder-woods.nl of vul het onderstaande formulier in.

WORKSHOP- EN VERGADERRUIMTE

De boerderijwoning

De benedenverdieping van de Boerderijwoning is een serene en ruime omgeving die zich perfect leent voor dagretreats, yogalessen, zakelijke bijeenkomsten of workshops. De ruimte wordt verlicht door prachtige hoge ramen en heeft een gezellige sfeer dankzij de aanwezigheid van een open haard. De mooie ontvangstruime is voorzien van een luxe keuken met een kookeiland en een handig halletje voor jassen en schoenen.

perfect voor een meerdaagse

Huis aan de bosrand

De woonkamer van de groepsaccommodatie, met uitzicht over de dierenwei en de tuin, is een mooie ruime locatie om met je team samen te komen. De woon- en werkruimte beschikt over twee grote tafels, zitplekken bij de haard en een ruime keuken. Vanuit de accommodatie loop je via het overdekte terras, door de grote tuin, zo de bossen in.

in de zomer

De Buitenplek

Bij zonnig weer, in de lente of de zomer, hebben we buiten op ons veld een grote stretchtent staan met daaronder gezellige zitjes. Een heerlijke plek om met een klein clubje te brainstormen of om een informele meeting met je team te verzorgen. De stretchtent staat op ons kampeerterrein, en dus zul je hier ook wel eens andere gasten tegen komen. Meteen twee dagen met je team de diepte in? Deze accommodatie biedt acht slaapkamers met ieder een privé badkamer.

VOLLE FOCUS

De Brainstormcabin

Jezelf even terugtrekken en in alle rust en focus 1 of meerdere dagen werken aan dat wat voor jou belangrijk is. Wij doen het regelmatig en het werkt! Je omgeving veranderen kan enorm helpen in het vinden van inspiratie. Juist in die stilte. En laat de natuur daar nou een prachtig voorbeeld voor zijn. Ook de natuur heeft haar cyclus van zaaien, groeien, bloeien en oogsten. En welke plek is nu beter om die zaadjes te planten? JUIST. Aan de bosrand. Ingericht zodat jij heerlijk kunt werken op een plek vol inspiratie.  

kom samen
met je team
bij wonder woods

Activiteiten voor ontspanning, inspanning, verbinding en groei

Willen jullie tijdens jullie teamdag wat extra ontspanning of inspiratie? Met een netwerk van gedreven professioneels denken wij graag mee voor een aanvullend programma zoals ademsessies, houthakken, koken op vuur of een visualisatie. Loop tijdens jullie dag een rondje over de hei tijdens een stilte wandeling, lunch in onze pluktuin of sluit af met een kampvuurtje.

ontspanning
inspanning

verbinding
groei

Lekker, lokaal en vers: ons catering menu

Omdat wij willen dat jullie vol energie kunnen ondernemen hebben wij een cateringopties. Van gezond ontbijt tot een voedzame lunch of diner. Met ingrediënten van het seizoen, lokaal en als het even kan uit eigen tuin. Naast onze catering optie voor teams – ieder seizoen een nieuw menu – kun je ook kiezen uit onze menukaart van het boscafe.