Agenda

2024-02-14 10:49

onze verwonderende agenda

Samen leren. Samen groeien. Samen genieten. Regelmatig organiseren we op Wonder Woods een leerzame middag, een gezellige avond of een waardevolle dag. Het liefst een event dat bijdraagt aan een leven in balans, iets wat je dichter bij jezelf of bij de natuur brengt. Maar soms, soms gewoon voor de gezelligheid.

Voel je welkom!

samen buiten aan de slag

Handen uit de mouwen

Help mee tijdens de 'handen uit de mouwen'-dag op Wonder Woods. Je krijgt er een heerlijke lunch, kampvuur, gevulde soep en een hele hoop gezelligheid voor terug.

 

Waar & Wanneer?

  • 24 maart van 10:00 – 16:00
  • Moorsel 1, Lierop
  • Op vrijwilligersbasis

De lente komt er aan! Tijd om samen zaadjes te planten voor het nieuwe seizoen. Letterlijk en figuurlijk. En even eerlijk; we kunnen je hulp daar goed bij gebruiken. Opruimen, aanplanten, bouwen, nieuwe plekjes creëren. Laat je creativiteit stromen en help mee tijdens een heerlijke buitendag op Wonder Woods. Samen werken in de natuur. We genieten ondertussen van een welverdiende lunch en sluiten af bij het kampvuur met een heerlijke gevulde soep boven het vuur. Een voldaan gevoel en een extra goede nachtrust krijg je er van ons bij.

Help je mee? Meld je aan via info@wonder-woods.nl

Een kickstart nodig
voor al je nieuwe doelen?
Check in!

coworking in de natuur

Freelance Boshotel #4

Stap een paar dagen in volle focus, omringd door mede-freelancers, ondernemers en creatievelingen, terwijl je werkt aan je eigen taken en doelen. 

 

Waar & Wanneer?

  • 2 tot 4 april
  • Moorsel 1, Lierop
  • Totaalprijs: 225,- 

Wij weten wat onze verwonderende omgeving en de magische bossen met je inspiratie, focus en creativiteit doen. Dat delen we graag tijdens het POP-UP Boshotel – drie coworking dagen in de natuur gericht op werken vanuit FLOW. 

Je verblijft in je eigen slaapkamer met badkamer en mag gebruik maken van ons hele terrein vol werk- en inspiratieplekken. Iedere ochtend start je (optioneel) met een dagstart (combinatie van ontspannen & inspannen) en een heerlijke luxe ontbijtbuffet. Het wordt alweer de vierde editie van dit succesvolle concept en we hebben nog drie plekjes vrij! 

 

waardevol & leerzaam

Workshop Composteren

Groente-, fruit-, koffie- en tuinafval kun je in de gft-bak doen, maar je kunt het ook zelf composteren. Doe je dit op de juiste manier, dan bespaar je energie en verklein je de afvalberg. Daarnaast creëer je meteen je eigen bodem verbeteraar. WIN - WIN - WIN!

 

Waar & Wanneer?

  • 6 april van 10:00 – 16:00
  • Moorsel 1, Lierop
  • Dagprijs: €35,-
  • Incl. gezonde vega lunch en drankjes tussendoor

Tijdens deze dag duiken we diep in de wereld van composteren. Je leert over verschillende methodes, de voordelen voor het milieu en hoe je thuis eenvoudig je eigen composthoop kunt starten. Deze workshop is voor iedereen die zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen. Siemen Cox deelt zijn uitgebreide kennis en passie voor composteren, waardoor je geïnspireerd raakt om zelf aan de slag te gaan. Een dag die draait om bewustwording van hoe we onze impact op de planeet kunnen verminderen. Iets waar Wonder Woods volledig achter staat! 

Door wie? Siemen Cox is schrijver, ondernemer en inspirerende spreker. Hij startte rotterzwam en was initiatiefnemer van BlueCity. In 2021 begon hij Compostandig omdat composteren zijn eerste liefde is op het gebied van duurzaamheid.

Aanmelden? Goed idee! Dat kan via info@wonder-woods.nl