Agenda

2024-05-21 14:53

Agenda

Samen leren. Samen groeien. Samen genieten. Regelmatig organiseren we op Wonder Woods een leerzame middag, een gezellige avond of een waardevolle dag. Het liefst een event dat bijdraagt aan een leven in balans, iets dat je dichter bij jezelf of bij de natuur brengt. Maar soms, soms gewoon voor de gezelligheid. Voel je welkom!

yoga & meditatie

Mini Retreat

Retreat Yourself en schrijf je in voor een lang weekend rust, ontspanning, natuur, beuwstwording, inspiratie, maar vooral een weekend buiten genieten met een groep mooie mensen. 

 

Waar & Wanneer?

 • 14 tot 16 juni
 • Moorsel 1, Lierop

Susan Irik en Danny Thijssen organiseren een 3 daagse op Wonder Woods, waarin JIJ jezelf even centraal mag zetten. 

 • 2 overnachtingen in één van onze sfeervolle accommodaties – boek een belltent, trekkershut of de pipowagen;
 • Yoga, meditatie en klankschalensessies – uit je hoofd, in je lijf!
 • Verdieping over de kracht van gedachten en hoe jouw overtuigingen jouw belevingswereld beïnvloeden. 
 • 2 x ontbijt & 2 x warme maaltijd
 • Een gezellige avond samen met een verrassingselement.

Next stop:
een weekend rust!

coworking in de natuur

Freelance Boshotel #4

Stap een paar dagen in volle focus, omringd door mede-freelancers, ondernemers en creatievelingen, terwijl je werkt aan je eigen taken en doelen. 

 

Waar & Wanneer?

 • 25 tot 27 juni
 • Moorsel 1, Lierop
 • Totaalprijs: 225,- 

Wij weten wat onze verwonderende omgeving en de magische bossen met je inspiratie, focus en creativiteit doen. Dat delen we graag tijdens het POP-UP Boshotel – drie coworking dagen in de natuur gericht op werken vanuit FLOW. 

Je verblijft in je eigen slaapkamer met badkamer en mag gebruik maken van ons hele terrein vol werk- en inspiratieplekken. Iedere ochtend start je (optioneel) met een dagstart (combinatie van ontspannen & inspannen) en een heerlijke luxe ontbijtbuffet. Het wordt alweer de vierde editie van dit succesvolle concept en we hebben nog drie plekjes vrij! 

Een kickstart nodig
voor al je nieuwe doelen?
Check in!

een weekend rust

Camp Selfcare

Next stop: een weekend rust!
Geniet van een weekend helemaal voor jezelf bij Wonder Woods. Vul je weekend met yoga in de buitenlucht, eten bereid boven het kampvuur en maak kennis met een ademsessie. 

 

Waar & Wanneer?

 • 5 – 7 juli
 • Wonder Woods, Moorsel 1, Lierop
 • Incl. alle maaltijden

Stel je voor dat je na een drukke en chaotische week, volledig mag opladen in de natuur. Camp Selfcare is de place to be om de dagelijkse routine te doorbreken. Even een moment echt voor jezelf op een heerlijke plek midden in de natuur. Ontspan in de sauna, neem een frisse plons in het koude bad of rooster een marshmallow boven het vuur. Dit is de plek om even helemaal tot jezelf te komen en een frisse start te maken. 

Ben jij erbij?
 Goed idee! Meer informatie en aanmelden kan via www.selfcareschool.nl

Dit is onze
uitnodiging
aan jou

een weekend rust

Transformatieweekend

Het Transformatieweekend van 20 tot 22 september is onze uitnodiging aan jou om een stap te zetten op de bijzondere weg naar hechting en verbinding. Deze intensieve driedaagse is ontworpen om jouw diepste thema’s te verkennen in een liefdevolle, ondersteunende omgeving. Op een plek aan de bosrand die rust en herstel ademt. Samen met een groep gelijkgestemde vrouwen en onder onze professionele begeleiding zetten we de stappen die je door je moeilijke stukken heen leiden tot heling en transformatie.

Liefs, Wendy & Helma

 

Waar & Wanneer?

 • 20 – 22 september
 • Wonder Woods, Moorsel 1, Lierop
 • Incl. alle maaltijden
 • Investering: 485,-

WAT KUN JE VERWACHTEN?

🌟 Een veilige haven waar je zonder oordeel jezelf kunt zijn, kunt helen en transformeren. Dit onder liefdevolle begeleiding met hart, humor en oprechte aanwezigheid – door Wendy, Helma en Manon

🌟 Verschillende professionele werkvormen waarmee je steeds dieper in jezelf kunt afdalen. We werken onder andere met Trauma/Tension Release Excercises (TRE), meerdere Opstellingsvormen, de Verbonden Ademhalingstechniek, Voice Dialogue, verdiepende Sharings, Somatic Experience (SE) en we werken met de Polyvagaal theorie

🌟 Helende activiteiten zoals yoga, meditatie, dans, boswandelingen, lichte massagevormen – om de verbinding met je lichaam te versterken en ervaringen van het weekend gezond te integreren in je lijf.

Benieuwd naar meer? Neem een kijkje op de eventpagina.