Pop-up Boshotel

2024-05-21 14:35

WORKATION

Freelance Boshotel

Je verblijft aan de rand van de bossen op het groene Wonder Woods terrein. Overdag is er rust, focus en ruimte om aan de slag te gaan met je projecten, te schrijven of je doelen uit te werken. 's Avonds maak je een wandeling over de heide, geniet je van goede gesprekken bij de haard of ontspan je in het fijne boshotel.

de zomereditie: 24 tot 26 juni

We’re back! Van 24 tot 26 juni openen we het boshotel voor ondernemers die een paar dagen in FOCUS willen stappen. Tijdens deze workation maak je gebruik van ons groene terrein om te werken aan je eigen doelen of projecten. En om even écht tot rust te komen. Je slaapt in een eigen kamer met badkamer aan de rand van de bossen op een plek die inspireert en activeert. Wij organiseren een dagstart – yoga, bootcamp, stiltewandeling – gevolgd door een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Jij bent daarna helemaal ready om je dag te vullen met dat wat voor jou belangrijk is. Een andere omgeving zorgt ervoor dat je uit kunt zoomen en van een afstandje naar jezelf en je bedrijf kunt kijken. Ervaar het zelf en meld je aan voor deze zomerse editie!

Een kickstart nodig
voor al je nieuwe doelen?
Check in!

ochtendprogramma

Rise and shine

We starten iedere ochtend met wat beweging in de natuur.  Vaak is dit een combinatie van inspannen en ontspannen zodat jij de dag helder kunt beginnen. Niets is verplicht trouwens - lekker meedoen wanneer je daar zin in of tijd voor hebt. Daarna staat het uitgebreide ontbijtbuffet voor je klaar en kun je aan de slag met dat wat voor jou belangrijk is.  

je eigen plekje

De kamers

Het boshotel beschikt in totaal over 8 slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Je hebt dus een fijn eigen domein om je terug te kunnen trekken. Wil jij een kamer delen met een collega of vriend(in)? In dat geval krijgen jullie beide 25% korting op je boeking.

volle focus

Ruimte voor inspiratie en creatie

In en rond het huis kan je werken op de plek die jij fijn vindt. In de ruime woon- en leefkeuken staan twee grote tafels waar je aan kunt werken, aan de bosrand staan picknickbanken en onder de veranda zit je heerlijk naast de haard. Change of scenery? Iets verderop het terrein staat de Brainstormcabin - een fijne privé werkplek. 

IN CO CREATIE

Lunch en avondeten

Lunch en avondeten wordt niet standaard door ons verzorgd. In het boshotel is een ruime keuken die je kunt gebruiken om een eigen lunch of avondeten klaar te maken. Dit gebeurt meestal in co creatie met de andere deelnemers en dat is eigenlijk ook hartstikke gezellig. Wil je je laten verwennen? Bij het boscafé kan je heerlijk lunchen. Inge - de eigenaresse van het boscafé - geeft je als gast van het Freelance Boshotel 10% korting op je rekening. 

ontspanning
inspanning

verbinding
groei

Sauna, kampvuurtje, chillen....

Ook tijdens deze zomerse editie van het Freelance Boshotel zorgen we ervoor dat er genoeg stookhout is om alle vuurtjes te laten branden. Je vindt op ons terrein ook een sauna, die we met liefde voor je opwarmen zodat jij na je werkdag direct de ontspanning op kunt zoeken! De echte avonturier springt daarna in ons buitenbad.

Reviews

 

“Een supermooie en inspirerende week gehad tijdens het Freelance Boshotel in april. De kamers in het boshotel zijn mooi en je loopt zo het bos in. De sessies in de ochtend zoals bootcamp en yoga waren heerlijk om de dag mee te starten.” – Selma

“Wat een heerlijke plek! Weer helemaal opgeladen na een midweekje in het Freelance boshotel! Fijne mensen en gesprekken, knapperende vuurtjes en binnen een paar stappen ben je in de natuur. Ook het boscafé en het pannenkoekenrestaurant in Lierop zijn aan te raden. Kortom: ga heen!” – Leonie

 

“Ik heb een hele fijne week in het pop-up boshotel gehad! Het is een heerlijk rustige (en prachtige) omgeving. Hierdoor heb ik me goed kunnen focussen op mijn werk. En wat een gastvrijheid! Elke dag stond een heerlijk ontbijt klaar en starten we met yoga-lesjes. Kortom, zeker aan te raden!” – Maritte

Kosten

 

Je verblijf kost 245,- excl. BTW en is inclusief:

  • Drie volle coworking dagen in de rust van de natuur
  • Een luxe slaapkamer met eigen badkamer
  • Begeleide dagstart: een combinatie van inspannen en ontspannen (Rise & Shine)
  • Iedere ochtend een heerlijk ontbijtbuffet
  • All day: fruit, koffie, thee en gezonde snack (bijv: smoothie of bananenbrood)
  • Meer dan genoeg werkplekken of andere fijne plekjes om tot rust te komen of inspiratie op te doen
  • Een ruime woonkamer en keuken incl. houtkachel (genoeg stookhout aanwezig)
  • Gebruik van de sauna 
  • Het ontmoeten van gelijkgestemde ondernemers!
 

Er zijn nog 5 plekken! Wil jij je aanmelden als gast van het boshotel? Of heb je nog vragen of twijfels? Stuur ons een berichtje: