Luxe woonboerderij

2024-05-14 9:37

Luxe woonboerderij

Luxe woonboerderij

 

Schakel een tandje terug in deze ontspannen woonboerderij op het terrein van wonder woods. Op het terrein ”gelegen aan de bosrand” vind je ook een knus boscafe, een sauna en zowel binnen als buiten een grote open haard. Ons boerderijhuis heeft een prachtige ligging direct aan de bossen, omgeven door het bijzondere landschap van de Lieropse en Strabrechtse Heide.

In de ruime keuken met kookeiland kook je ontspannen voor het hele gezelschap en in de woonkamer kun je in de winter genieten bij de grote open haard. Het huis heeft vijf slaapkamers met een badkamer op de gang en één grotere slaapkamer met eigen badkamer. Het huis biedt genoeg privacy en talloze fiets- en wandelroutes; ideaal voor de rust- en natuurzoeker. 

LET OP! Er is een lieve huiskat aanwezig! Hierdoor zijn andere dieren helaas ook niet welkom.

Woonkamer & Keuken

In de ruime woonkamer vind je een fijne loungebank en een grote tafel naast de knusse open haard. Via de tuindeuren heb je zicht op het overdekte terras, waar je kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht. De hoge plafonds en ramen geven de woonkamer een prachtige lichtinval. De keuken is volledig uitgerust met een inductiekookplaat, oven, koffiezetapparaat, magnetron, vaatwasser en koelkast.

 
 

Slaapkamers

De bovenruimte van de accommodatie beschikt in totaal over zes slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet. Alle slaapkamers zijn voorzien van comfortabele bedden, die bij aankomst voor je zijn opgemaakt.

 

 

De patio

Vanuit de keuken heb je zicht op de patio – de oude binnenplaats van de boerderij – waar een overdekt zitje te vinden is. De binnenplaats grenst aan een weide en geeft uitzicht op de rest van het terrein en de bossen.

 

 

Optioneel bij te boeken

  • Handdoekpakket
  • Krat stookhout
Events en algemene vragen
Boekingen en aanvragen
Boscafé van Moorsel