Pop-up Boshotel

2024-02-13 17:59
COWORKING IN DE NATUUR

POP-UP Boshotel

Stap een paar dagen in volle focus, omringd door mede-freelancers, ondernemers en creatievelingen, terwijl je werkt aan je eigen taken en doelen. Aan de rand van de bossen op een plek die inspireert om te leven en werken in harmonie met de natuur.

Waar & Wanneer?

  • 2 tot 4 april 2024
  • Moorsel 1, Lierop
Wij weten wat onze verwonderende omgeving en de magische bossen met je inspiratie, focus en creativiteit doen. Dat delen we graag tijdens de 3e editie van het POP-UP Boshotel – drie coworking dagen in de natuur gericht op werken vanuit FLOW. 

 

Je verblijf kost 225,- excl. BTW en is inclusief:

  • Drie volle coworking dagen in de rust van de natuur;
  • Een luxe slaapkamer met eigen badkamer;
  • Begeleide dagstart: een combinatie van inspannen en ontspannen (Rise & Shine);
  • Iedere ochtend een heerlijk ontbijtbuffet ;
  • All day: fruit, koffie, thee en gezonde snacks (bijv: smoothie of bananenbrood);
  • Meer dan genoeg werkplekken of andere fijne plekjes om tot rust te komen of inspiratie op te doen;
  • Een ruime woonkamer en keuken incl. houtkachel (genoeg stookhout aanwezig).
 

Een kickstart nodig
voor al je nieuwe doelen?
Check in!

 

“Ik heb een hele fijne week in het pop-up boshotel gehad! Het is een heerlijk rustige (en prachtige) omgeving. Hierdoor heb ik me goed kunnen focussen op mijn werk. En wat een gastvrijheid! Elke dag stond een heerlijk ontbijt klaar en starten we met yoga-lesjes. Kortom, zeker aan te raden!” – Maritte

De omgeving

Je verblijft aan de rand van de bossen op het Wonder Woods terrein. Overdag is er rust, focus en ruimte om aan de slag te gaan met je projecten, te schrijven of je doelen uit te werken. 's Avonds maak je een wandeling over de heide, geniet je van goede gesprekken bij de haard of ontspan je in het fijne boshotel.

Dagstart: Rise & Shine

We starten iedere ochtend met wat beweging in de natuur, om juist even uit je hoofd en in je lijf te stappen. Daarna staat het ontbijtbuffet voor je klaar en kun je aan de slag met je eigen opdrachten. Lekker aan de grote tafels binnen, onder de overkapping buiten of op één van de vele andere plekjes op ons terrein.

Co creatie

Lunch en diner kun je zelf (of in co creatie met andere freelancers) bereiden in de ruime keuken. Wil je je laten verwennen? Inge, de eigenaresse van het boscafé, geeft je als gast van het boshotel korting op je rekening. Oh en: er zit ook een heel lekker pannenkoekenhuis in Lierop.

Begin het nieuwe jaar
vol helderheid

Er zijn nog 4 plekken! Wil jij je aanmelden als gast van het boshotel? Of heb je nog vragen of twijfels? Stuur ons een berichtje: